O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom na proleće 2014. godine. Veliki broj preporuka već sa prvih nastupa govori o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok na sigurno dobar provod ukazuje i sam naziv benda.

Članovi PARTY TIME BAND-a su iskusni i profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaFilip Mitrović
(muški vokal)


Rođen 1988. u Čačku.
Student FON-a (bivši). Vokalne sposobnosti je usavršio u “Super Voice” školi pevanja Suzane Branković – bivše članice grupe “Beauty Queens”.
AC/DC, Bon Jovi, Iron Maiden, Robbie Williams, Gibonni, Toni Cetinski, Zdravko Čolic, Kerber, Osvajači, Parni Valjak…

Kaća Sotirović
(ženski vokal) - saradnik benda


Katarina (Kaća) Sotirović rođena je u Beogradu. Svoju profesionalnu karijeru je započela 1997. godine, a 2000. godine pristupa tada popularnom Koktel bendu sa kojim postiže i najveću popularnost, dok 2007. godine izdaje i svoj prvi solo album „Devojka za udaju“.

Aleksandar Mitrović
(gitara, vokal)


Rođen u Smederevu 1984. godine. Završio je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Pored školovanja iz oblasti klasične gitare pohađao je i časove džez gitare kod Dače Karamarkovića i Borisa Lemaića. Vodi muzički blog, kao i satirične tekstove o muzici za jedan world music magazin.

Ivan Milićević
(bubnjevi)


Rođen je 1986. u Beogradu, gde je završio Devetu beogradsku gimnaziju. Svira bubnjeve od 2001. godine. Student je na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva, smer audio i video tehnologija.

Ivica Đokić
(klavijature)


Rođen u Vranju 1985. Diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Kragujevcu na odseku za harmoniku, uz uporedno pohađanje nastave klavira.
Pored prvenstvenog izbora za klasičnu muziku, njegovo interesovanje na polju muzike obuhvata širok spektar muzičkih stilova…
Srećno oženjen 🙂

Dejan Šarčević
(bas gitara)


Rođen je 1976. godine u Nišu. Ima bogato muzičko iskustvo koje traje preko 20 godina.

Bojan Boljanac
(saksofon, flauta, frula, vokal) - opcioni član


Rođen 1988. u Pančevu gde je završio srednju muzičku školu za saksofon. Diplomirani je profesor engleskog jezika, ali je ljubav prema muzici prevagnula. Pored saksofona (alt, tenor i sopran) svira i kaval, flautu i frule tako da samim tim ima i širok repertoar. Srećno oženjen 🙂