O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom na proleće 2014. godine. Veliki broj preporuka već sa prvih nastupa govori o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok na sigurno dobar provod ukazuje i sam naziv benda.

Članovi PARTY TIME BAND-a su iskusni i profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaJelena Vlahović
(ženski vokal)


Jelena Vlahović Mihajlović je rođena 1983. u Beogradu. Završila je nižu muzičku školu – odsek klavir i gimnaziju Sveti Sava u Beogradu.
Iako je po vokaciji logoped, ljubav prema muzici je preovladala i 2005. godine je počela da se muzikom bavi profesionalno. Od 2010. do 2015. godine bila je član benda Vlade Georgieva.

 

Žarko Madžić
(muški vokal)


Žarko Madžić, ima 25. godina, rođen u Beogradu. Sjajan vokal u svim muzičkim žanrovima.

Bojana Vještić
(ženski vokal) - saradnik


Rođena 1993. godine u Beogradu. Diplomirala je socijalni rad na Fakultetu političkih nauka. Pored osnovne struke, profesionalno se bavi pevanjem. Dolazi iz muzičke porodice, odakle je od malena prepoznala ljubav prema muzici i želju da bude na sceni i da pevanjem usrećuje i uveseljava ljude.

Aleksandar Mitrović
(gitara, vokal)


Rođen u Smederevu 1984. godine. Završio je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu. Pored školovanja iz oblasti klasične gitare pohađao je i časove džez gitare kod Dače Karamarkovića i Borisa Lemaića. Vodi muzički blog, kao i satirične tekstove o muzici za jedan world music magazin.

Ivan Milićević
(bubnjevi)


Rođen je 1986. u Beogradu, gde je završio Devetu beogradsku gimnaziju. Svira bubnjeve od 2001. godine. Student je na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva, smer audio i video tehnologija. Vođa je benda.

Branko Damjanac
(bas gitara)


Rođen 1987. godine u Trebinju, gde je završio nižu muzičku školu za harmoniku, a kasnije paralelno sa gimnazijom srednju muzičku školu u Bijeljini smer klavir i izborni instrument bas gitara. Diplomirao je na katedri za dizajn zvuka i muzičku produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu nakon čega završava i master program za kompjutersku muziku i multimedije.

Ivica Đokić
(klavijature)


Aleksandar Lazović
(saks, klarinet) - opcioni član


Aleksandar Lazovic, rođen 1994. u Kraljevu gde je završio nižu i srednju muzičku školu. 2018. godine je završio master studije u Beogradu, odsek klarinet. Pored klarineta uporedo sjajno svira i saksofonon.